Rörmokare pris?

Kontakta oss för en gratis offert med vårt pris för rörmokare. Vi återkopplar till dig med information och priser inom 48 timmar.

Kontakta oss för fri offert

Vi återkopplar alltid inom 48 timmar

Ska du göra en ny VVS-installation, rördragning eller en badrumsrenovering? Då erbjuder vi på Östervåla VVS dig ett konkurrenskraftigt fast pris. Du kan naturligtvis även kontakata oss akut, då säkerställer vi att du får ett lågt timpris för rörmokare.

När du anlitar oss i egenskap av privatperson kan du använda dig av ROT-avdrag vilket sänker kostnaden för arbetet. Att begära en gratis offert är inte bindande och genom denna får du en tydlig uppskattning över vad jobbet kan komma att kosta. Vi kommer gärna på ett fritt hembesök för att planera ditt projekt tillsammans med dig, du kan även börja med att begära en offert för badrumsrenovering via formuläret.

Våra offerter innehåller alltid specificerad information och de olika delarna i det kommande VVS-arbetet är alltid tydligt redovisade. Prisuppskattning görs och du kan ta ställning till denna i lugn och ro innan du anlitar oss. Kontakta oss för en gratis offert som ej är bindande.

Östervåla VVS  * Vi delar inte din information.

  Omdömen om kostnad och priser för våra rörmokare

  Kostnad för rörmokare

  Vi behövde göra en badrumsrenovering från grunden och vi begärde in flera offerter. Vi bestämde oss genast för det här företaget då de gav oss en tydlig och specificerad offert med bra information.
  Sanna M.
  Nytt badrum
  Vi behövde hjälp med rördragning i vårt nya kök och då kontaktade vi VVS-firman för att få en gratis offert. De återkopplade till oss inom 48 timmar.
  Kalle A.
  Rördragning kök
  Vår varmvattenberedare gick itu och därför behövde vi hjälp att laga denna. Företaget agerade mycket professionellt och vi rekommenderar dem verkligen för alla typer av VVS-arbeten.
  Sandra O.
  Reparation varmvattenberedare

  Anlita våra rörmokare för professionella arbeten

  Vi ger garanti på alla jobb

  Hos oss får ni en gratis offert som specificerar total kostnad för rörmokare. Vi gör alltid fria hembesök för att kunna planera varje projekt tillsammans med dig som kund. Anlita oss idag och sänk kostnaden med ROT-avdraget. Kontakta oss redan idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.