Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Östervåla - vi hjälper dig att förverkliga ditt drömprojekt

Är du i behov av att renovera badrum? Vi är experter på alla typer av renoveringsuppdrag oberoende av omfattning. Våra hantverkare har lång erfarenhet av våtutrymmen och utför badrumsrenoveringar både tids- och kostnadseffektivt så att du som kund ska känna dig trygg och nöjd.

Vi är experter på badrumsrenovering i Östervåla med omnejd. Vi tror på en öppen och transparent dialog mellan oss och kunden för att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt. Hos oss får du hjälp hela vägen från planering till sista finishen.

När du är i behov av att renovera badrum i Uppsala, Östervåla eller Enköping är vi det självklara valet som alltid sätter kunden i fokus.

Badrumsrenovering

Kontakta oss för ett första möte

Låt oss sköta din badrumsrenovering

Vi brinner för badrum och VVS och kan leverera de smartaste och mest prisvärda lösningarna som passar just dina behov. Hör av dig till oss för att boka ett första möte eller ett hembesök. Under ett hembesök får vi en bra uppfattning om arbetets omfattning och får lättare att lämna en rättvisande offert för projektet. Kontakta oss via formuläret nedan eller via telefon för mer information om vad vi kan göra för dig.

Östervåla VVS  * Vi delar inte din information.

  Kostnadsfri offert inom 48 timmar

  När du har presenterat dina renoveringsbehov och önskemål för ditt badrum levererar vi en kostnadsfri offert inom 48 timmar. Vi arbetar med en ärlig kommunikation för att dina förväntningar ska motsvara förutsättningarna i din bostad och för din plånbok. Allt för att du som kund ska bli 100 % nöjd.

  Badrumsrenovering

  Så säger kunderna om våra tjänster

  Läs våra omdömen om våra badrumsrenoveringar

  Jag anlitade firman för att renovera mitt badrum som hade fått fukt- och mögelskador till följd av en dåligt utförd kakelsättning. Med deras hjälp kan jag äntligen njuta av mitt drömbadrum utan risk för fuktskador.
  Birgit Malmström
  Badrumsrenovering i villa
  Gångerna då en hantverksfirma har blivit färdiga med jobbet i tid och inom budgeten kan jag räkna på en hand. Jag blev därför mycket positivt överraskad när arbetet var klart med mer än en dags marginal och till det beräknade priset.
  Per Holmgren
  Helkaklat badrum
  Vi gjorde ett större stambyte i vår förening och firman har varit mycket förstående och tillmötesgående för att minimera störning i samband med arbetet. Kommunikationen mellan vår förening och hantverkarna har flutit på bra utan problem.
  Bengt Ivarsson
  Stambyte

  Mångårig erfarenhet av badrumsrenovering

  Alla våra hantverkare har jobbat inom badrumsrenovering i många år och har god kunskap om de krav som måste uppfyllas i ett våtutrymme.

  Vi har erfarenhet av att utföra alla typer av arbeten, allt från totalrenoveringar i privata villor till stamrenovering i större hyreshus.

  Att renovera ett badrum kräver kunskap på många olika områden såsom elsäkerhet, kakelsättning och fuktspärrar. En slarvigt utförd renovering av våtrum kan i värsta fall innebära stora skador på fastigheten. Noggrannhet är vårt ledord och vi tummar aldrig på kvaliteten på slutresultatet.

  Vi på badrumsrenovering i Östervåla känner ett stort ansvar över miljön och har alltid hållbarhet i fokus för vårt arbete.

  Rörmokare
  Östervåla VVS
  Östervåla VVS

  Badrumsrenovering i Östervåla - certifikat och försäkringar

  Professionella med alla nödvändiga tillstånd

  Vi innehar självklart ett våtrumscertifikat som intygar att vi utför alla våra badrumsrenoveringar på ett fackmässigt sätt enligt gällande regler och lagar.

  När vi har utfört en badrumsrenovering får du ett våtrumsintyg från oss, detta intyg innebär att du får hela 10 års garanti på renoveringen och att vi åtgärdar ett eventuellt fel inom en tioårsperiod. Den här typen av intyg är bra att visa upp för spekulanter om du skulle vilja sälja din bostad.