Rörmokare

Rörmokare i Östervåla

Förr eller senare behöver alla fastighetsägare kontakta en rörfirma för att få hjälp med olika typer av VVS-arbeten. När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg med att arbetet utförs i enlighet med gällande byggnadstekniska lagar och andra regelverk.

När anlitar våra rörmokare i Östervåla spelar det ingen roll om du bor i villa, fritidshus eller i ett flerfamiljshus. Vår kompetens omfattar alla typer av fastigheter och de VVS-system som förekommer i dessa. Genom att regelbundet låta oss inspektera avloppsrören kan du förebygga problem som spruckna rör eller igenkorkade avlopp.

Inget är så frustrerande som stopp i avlopp och ofta uppstår den typen av problem på kvällar eller helger. Jour utanför ordinarie arbetstid är därför en självklar del av vår verksamhet.

Rörmokare

Kontakta oss för en gratis offert

Vi hjälper dig när du behöver en rörmokare

När du anlitar oss betalar du oftast ett bestämt pris per timme för rörmokare. För en del arbeten kan det vara möjligt med fast pris för uppdraget. För att vi ska kunna ge dig ett så rättvisande kostnadsförslag som möjligt, är det viktigt att du beskriver det arbete som du behöver hjälp med så detaljerat som du kan. Tycker du att det är svårt att beskriva problemet eller är osäker gör vi gärna en inspektion som bedömningsunderlag.

Östervåla VVS  * Vi delar inte din information.

  Du har en förbehållslös offert inom 48 timmar

  Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda med hela processen, från första kontakten till färdigställt arbete. Därför svarar vi på din offertförfrågan så fort vi kan och aldrig senare än 48 timmar från det att vi tog emot din förfrågan. Det kan ta något längre tid att få svar i samband med långhelger.

  Om oss

  Vitsord från våra kunder

  Omdömen om våra rörmokare

  Många av lägenheterna i föreningen hade problem med återkommande stopp i avloppet. Rörmokare i Östermåla gjorde en inspektion och kunde snabbt åtgärda felet till ett mycket bra pris. Vi kan inte vara nöjdare!
  Sandor R.
  Avloppsproblem i bostadsrättsförening
  Vi renoverade köket för två år sedan och den blandare vi köpte visade sig vara ett äkta måndagsexemplar. Vi tröttnade och ringde Rörmokare i Östervåla som kom och bytte blandare. Nu fungerar allt helt perfekt.
  Annika O.
  Blandarbyte lägenhet
  Vi flyttade in i en lägenhet utan diskmaskin, en situation som är ohållbar med småbarn. Jag ringde Rörmokare i Östervåla och fick en offert på arbetet. Priset var så bra att jag bokade in företaget omgående. De skötte allt perfekt och det var rent och snyggt när de var klara.
  Karolina S.
  Installation av diskmaskin

  Lång erfarenhet av att arbeta som rörmokare

  Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med uppdrag som kräver en eller flera rörmokare, och det finns inte många problem som vi inte klarar att lösa.

  Vi lämnar ingenting åt slumpen och därför är alla våra anställda utbildade VVS-tekniker och har en lång erfarenhet.

  För att både du och vi ska känna oss trygga har våra anställda den nödvändiga grundutbildningen och går regelbundet fortbildningar för att hålla sig ajour med nya regelverk och arbetsmetoder. Såväl företaget som våra medarbetare har de certifieringar som är nödvändiga för ett kvalitetssäkrat arbete.

  När du vänder dig till oss rörmokare i Östervåla försäkrar du dig om att arbetet blir korrekt utfört.

  Rörmokare
  Östervåla VVS
  Östervåla VVS

  Certifierade rörmokare i Östervåla

  Certifikat och försäkringar

  Alla medarbetare på Östervåla VVS är professionella rörmokare och har de branschspecifika våtrumscertifikaten som utfärdas av Byggkeramikrådet och Svensk våtrumskontroll AB. Företaget innehar även VVS-auktorisation.

  Naturligtvis har vi även företagsförsäkring och övriga försäkringar så att både du och våra anställda kan känna sig helt trygga i arbetet.

  När du anlitar oss som rörmokare ska du känna dig helt trygg med hela processen. Vi sätter alltid våra kunder i fokus vilket i praktiken innebär att allt arbete utförs på ett korrekt sätt och i enlighet med gällande regelverk. Vi är inte nöjda förrän du som kund är det.