Tjänster

Kvalitativ VVS-service och badrumsrenoveringar

Rörmokare

Rörmokare

Genom att anlita våra rörmokare kan du få hjälp med allt från VVS-service till badrumsrenovering. Vår firma har lång erfarenhet av både stora och små uppdrag och vi renoverar både stora och små badrum. Alla arbeten utförs alltid med garantier.

VVS-service

VVS-service

Specialister på VVS-service

Vi kan hjälpa dig med VVS-service. Våra anställda är specialister på att utföra alla möjliga typer av installationer, både noggrant och professionellt.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vår personal har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar. Om du anlitar oss för att göra en badrumsrenovering så tar vi ansvar från start till slut och vi renoverar hela ditt badrum. Vi ger oss inte innan du är helt nöjd.

Beställ en gratis offert

Östervåla VVS  * Vi delar inte din information.

  Vad tycker våra tidigare kunder?

  Vi tackar för alla fina omdömen från våra tidigare kunder

  Jag kan varmt rekommendera det här företaget. Jag anlitade dessa proffs när jag skulle renovera mitt badrum från grunden och slutresultatet blev jättebra. De är noggranna och utför ett utmärkt arbete.
  Markus S.
  Badrumsrenovering
  Jag och min man anlitade företaget för att vi behövde hjälp med att byta wc och badrumsskåp på vår gästtoalett. Vi är mycket nöjda med företagets service och vi kommer att rekommendera dem till vänner och bekanta.
  Sandra M.
  VVS-service
  Jag anlitade en av företagets professionella rörmokare för att jag behövde hjälp att laga min värmepump. God service och trevligt bemötande. Jag rekommenderar verkligen alla att anlita detta företag för VVS-jobb.
  Per K.
  Rörmokare

  Ett certifierat företag

  Vårt företag har alla nödvändiga försäkringar och certifikat