Om oss

VVS-firma i Östervåla - vi fixar dina rör

Vi är en väletablerad VVS-firma som har lång erfarenhet av alla typer av arbeten som innefattar vatten- och avloppsledningar. Vi är det självklara valet för dig som letar efter en pålitlig rörmokare i Uppsala, Östervåla och Enköping.

Vi tar på oss alla typer av projekt vara sig det handlar om en akut läcka, stopp i avloppet eller rördragning vid renovering eller nybygge. Inga jobb är för stora eller små för din rörmokare i Östervåla. Förutom att lägga rör installerar vi elpannor, värmepumpar, solvärme, element och varmvattenberedare. Vi monterar även allt som behövs i badrum såsom toalettstolar, handfat och badkar.

Certifierad VVS-montör

Kontakta oss för ett gratis hembesök

Vi ser fram emot att hjälpa dig med allt som har med VVS att göra.

Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret nedan eller på telefon för mer information om våra tjänster.

Östervåla VVS  * Vi delar inte din information.

  Erfaren och kompetent personal

  Alla VVS-arbeten som vi tar oss an utförs av våra professionella, erfarna och auktoriserade rörmokare för VVS som är specialister på vad de gör. Anlitar du rörmokare i Uppsala, Östervåla och Enköping kan du vara säker på att du kommer i kontakt med rörmokare med rätt kunskap. Alla dragningar av rör och installationer blir korrekt utförda så att dina försäkringar fortsätter att gälla. Vi innehar alla nödvändiga certifikat och tillstånd som krävs för vatten och avlopp för att våra kunder ska känna sig trygga.

  Om oss

  Vi behärskar alla typer av uppdrag

  Oss kan du vända dig till med alla typer av problem, projekt och uppdrag. Vi kan arbeta med allt ifrån en stor badrumsrenovering till att lösa stopp i avlopp. Vi kan alla typer av material som kan användas inom VVS såsom koppar, järn och plaströr och kan dessutom utföra svetsjobb när det behövs. Förutom att arbeta i privata bostäder gör vi även större jobb i sjukhus, butiker, kontor och andra byggnader.

  Östervåla VVS
  Östervåla VVS
  Östervåla VVS

  VVS-firma i Östervåla - våra certifikat och försäkringar

  Vi har alla försäkringar som krävs för att utföra VVS-arbeten