VVS-service

VVS-service i Uppsala och Östervåla

VVS-installationer är något som bör överlåtas till professionella och utbildade hantverkare. När du anlitar oss får du ett arbete som är utfört i enlighet med gällande regelverk och lagstiftning. Vi ser till att husets vatten- och avloppsrör är i bästa skick.

När du vänder dig till oss för att få hjälp med VVS-service i Uppsala och Östervåla spelar det ingen roll om du bor i hus eller lägenhet. Vi har kompetens för alla typer av underhåll av fastighetens VVS-system och vi kan även utföra förebyggande åtgärder som minskar risken för stopp i avloppet.

Förutom att utföra arbeten gällande vatten och värme i Uppsala och Östervåla åtar vi oss även uppdrag i närliggande kommuner i Uppland.

VVS-service

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi bistår dig gärna med VVS-service

Det går inte att lämna något generellt pris på VVS-arbete eftersom priset styrs av arbetets komplexitet och omfattning. Ibland tar det bara några minuter att diagnostisera ett fel och hitta den bakomliggande orsaken, i andra fall kan samma arbete ta flera timmar i anspråk. Vid planerade VVS-arbeten, till exempel vid ett husbygge, gör vi en inspektion av det tänkta arbetet för att bedöma omfattningen och ge dig ett rättvisande kostnadsförslag.

Östervåla VVS  * Vi delar inte din information.

  Kostnadsfritt och förbehållslöst anbud inom 48 timmar

  Vi sätter alltid våra kunder i centrum och är måna om att du ska bli nöjd med allt, från konsultationsmöte till slutfört arbete. Av den anledningen får du alltid svar på din offertförfrågan så fort vi har möjlighet och aldrig senare än två arbetsdagar efter att vi mottog den.

  VVS-service

  Så tycker våra kunder

  Omdömen om stamspolning från våra kunder

  Vi bor i ett gammalt hus där det lätt blir stopp i avloppet. Jag kontaktade VVS-service i Uppsala och Östervåla som kom och spolade igenom avloppsrören. Nu fungerar allt perfekt och jag rekommenderar företaget till alla.
  Ali Muhammad
  VVS-service lägenhet
  Barnen spolade i ett obevakat ögonblick ner en massa toalettpapper som fastnade längre ner i avloppssystemet. Avloppsvattnet steg i källaren men VVS-service i Uppsala och Östervåla var snabbt på plats och kunde åtgärda problemet, utan att det kostade skjortan. Jag kan inte vara mer nöjd och tacksam över företagets insats.
  Anne Persson
  VVS-service villa
  Jag är VD för ett företag som arbetar med rekonditionering av bilar. Avloppssystemet är miljöanpassat men det förhindrar inte dessvärre inte att det ibland uppstår stopp i rören. VVS-service i Uppsala och Östervåla skickade ut en rörläggare på en gång och mina killar kunde börja jobba igen efter någon timma.
  Bengt Svensson
  VVS-service företag

  Mångårig erfarenhet av VVS-arbeten

  Vi har en gedigen erfarenhet av VVS-arbeten och har vid ett flertal tillfällen agerat underentreprenörer till generalentreprenören vid större husbyggen.

  Alla våra anställda är utbildade och har lång erfarenhet av de arbeten inom vatten, ventilation och värme som de arbetar med.

  Tack vare vår erfarenhet och löpande fortbildning av våra anställda kan du känna dig helt trygg med att arbetet blir utfört på ett tillfredställande sätt och i enlighet med gällande byggnadstekniska regler, lagar och andra regelverk. Vi kan VVS och har en hög yrkesstolthet som inte lämnar utrymme för halvdant arbete.

  Med vår tjänst VVS-service i Uppsala och Östervåla kan du försäkra dig om att fastighetens vatten- och avloppsrör fungerar perfekt.

  Östervåla VVS
  Östervåla VVS
  Rörmokare

  VVS-service i Uppsala och Östervåla - certifikat och försäkringar

  Certifierade VVS-tekniker

  Alla som arbetar på Östervåla VVS är utbildade och innehar de våtrumscertifikat som numera är mer eller mindre ett måste för att verka i branschen.

  Självklart har vi även alla de försäkringar som krävs för att såväl du som våra anställda ska kunna känna sig helt trygga.

  Du kan känna dig trygg när du anlitar oss för VVS-service. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med hela processen, från första kontakten till dess att arbetet är färdigställt, vilket i praktiken innebär att vi ser till att arbetet håller högsta klass och följer gällande regelverk.